Het werk van graffiti kunstenaar Sebastiaan Linden

Marjolijn en ik hebben besloten het filmpje, over het werk van Sebastiaan, openbaar te maken.
  Velen hebben te kennen gegeven  het filmpje graag te willen zien. Vrienden en leeftijdgenoten van Sebastiaan uit de voormalige graffitiscene in Heerlen en Maastricht.  En familieleden, vooral neven en nichten.
Het filmpje is ontstaan, 6 maanden na het overlijden van Sebastiaan, ter ere van zijn postume expositie in Galerie Flow. De outsidergalerie in de Rechtstraat in Maastricht van Frans en Meggy Leenders.

Eén gedachte over “Het werk van graffiti kunstenaar Sebastiaan Linden”

  1. Wat een mooie compilatie(en muziek) van de werken van Sebastiaan,puur,begaafd,eerlijk,onzeker maar zó bijzonder,precies zoals hij was,zo houden we hem in onze gedachte.Bijna 10 jaar in herinnering maar nog altijd in mijn hart ❤️ Lieve groet Marie-José

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *